Iepure in sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin rosu sau alb dar varianta cu rosii mi-a placut cel mai mult
  • 1 iepure de crescatorie de la lidl
  • 1 conserva de rosii tocate
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 3 boabe ienibahar
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de coriandru
  • patrunjel, leustean, marar, frunze de telina

Mod de preparare

Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ceapa si usturoiul zdrobit, adaugam ardeiul apoi albitura si la sfarsit carnea. Punem condimente, putina verdeata si rosiile desfacute intr-o cana de apa. Cand a fiert carnea punem restul de verdeata, porivim de sare si stingem focul. Acoperim cu capac pana la racire. Servim cu piure de cartofi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise