IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spate
  • pulpe de iepure
  • 3-4 cepe
  • ulei
  • piper
  • 1 pahar vin
  • sare
  • 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. (Se poate pune si in oala subpresiune). Dupa ce carnea da in fiert, se scoate se spala si se da deoparte. Intre timp ceapa se curata, se spala si se taie julien, se caleste usor in ulei.Dupa ce se caleste ceapa, se pune carnea.Se intoarce pe toate partile picand din cand in cand cate putina apa fiarta si se acopera.Se adauga vinul, putina sare, piperul si se lasa la foc potrivit pana se patrunde carnea.La final, cand totul este gata se pun foile de dafin, numai pentru aroma.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise