Inele crocante de calamari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -800g inele de calamari
  • -200g faina
  • -200ml bere
  • -2 lingurite amidon de porumb
  • -1/4 lingurita praf de copt
  • -1/2 lingurita sare
  • -2 catei de usturoi, tocati
  • -patrunjel tocat

Mod de preparare

Amestecati faina, amidonul, praful de copt si sarea intr-un bol. Adaugati berea, usturoiul, patrunjelul si amestecati bine. Tavaliti inelele de calamari prin faina si apoi prin amestecul de bere. Prajiti inelele in ulei incins pana prind o crusta aurie. Asezati-le pe un servet pentru a se scurge de ulei.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise