Inele de ceapa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • 200 ml bere
  • 100 g faina
  • chili
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • faina porumb

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele dar nu foarte subtiri. Se face un amestec din condimente cantiatile sunt in functie de cat de picant sau nu vreti sa fie si desigur usturoiul pisat.

Se pune apoi berea si faina se bate bine cu telul obtinand astfel un aluat ca la clatite doar ca un pic mai grosut.

Se incinge intr-un vas ulei , trecem rondelele de ceapa prin faina de porumb apoi cu ajutorul unei furculite prin aluat si le punem la prajit. cand sunt aurii se scot pe un prosop de hartie.

Schimbati mai des prosopul pentru a absoarbe tot excesul de ulei.

Se servesc ca atare cu ketchup.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise