Inele de ceapa

Ingrediente

  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • 200 ml bere
  • 100 g faina
  • chili
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • faina porumb

Mod de preparare

Ceapa se taie rondele dar nu foarte subtiri. Se face un amestec din condimente cantiatile sunt in functie de cat de picant sau nu vreti sa fie si desigur usturoiul pisat.

Se pune apoi berea si faina se bate bine cu telul obtinand astfel un aluat ca la clatite doar ca un pic mai grosut.

Se incinge intr-un vas ulei , trecem rondelele de ceapa prin faina de porumb apoi cu ajutorul unei furculite prin aluat si le punem la prajit. cand sunt aurii se scot pe un prosop de hartie.

Schimbati mai des prosopul pentru a absoarbe tot excesul de ulei.

Se servesc ca atare cu ketchup.

Alte retete delicioase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise