- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata.
Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Sa o serviti cu multa placere!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise