Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 plic praf inghetata de capsuni
  • * 1 plic praf inghetata de ciocolata
  • * 1 plic praf inghetata de vanilie
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe de capsuni
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe ananas
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe exotice
  • * 1 lingurita esenta de rom
  • * 6 linguri zahar pudra
  • * 6oo ml lapte

Mod de preparare

- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final.

- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni.

- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata.

Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Sa o serviti cu multa placere!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise