Inghetata cu mango si zmeura

Pentru ca am folosit lapte condensat, inghetata a avut o textura cremoasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un fruct mango copt
  • 397 ml lapte condensat îndulcit
  • 300 g smântâna 25% grasime
  • 300 ml smântâna pentru frisca La Dorna
  • Zmeura

Mod de preparare

Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă.

Am mixat smântâna pentru frisca.Nu trebuie sa fie foarte ferma.

Am curatat mango,l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blederului Breville.

Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango,apoi am încorporat usor frisca mixata.

Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata,nu este una foarte performanta dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa.

Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura.

O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita ,restul am pus-o asa întreaga.

Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore.Când doriti sa o consumati,o scoateti cu 10-15 minute înainte,la temperature camerei.

Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta.

S-aveţi poftă !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise