Inghetata cu visine

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg visine
  • 750ml lapte
  • 300 g zahar tos
  • samburii visinelor.

Mod de preparare

Speli visinele, le cureti de samburi si codite si le maruntesti fie cu mixerul, fie cu sita. Zdrobesti samburii(in piulita sau inveliti intr-un servet si cu ciocanul) si ii pui la fiert cu laptele si zaharul tinp de 8-10 minute, amestecand in continu. Iei vasul de pe foc , strecori laptele cu samburi si il amesteci cu visinele pasate. Pui toata crema intr-un vas care merge la congelator, unde o vei lasa minimum 2 ore.

pregatire:20 minute

racire: 2 ore .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise