inghetata de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g frisca
  • 120g ciocolata
  • 100g zahar
  • 1 lingurita rom.

Mod de preparare

Se dizolva zaharul cu 2-3 linguri de apa clocotita. Se amesteca ciocolata rasa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu frisca de preferinta nebatuta si cu romul. Se pune la congelator. O parte din ciocolata poate fi taiata bucatele si pusa in compozitia racita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise