Inghetata in pepene galben

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 0,5-1 kg inghetata

Mod de preparare

Se spala pepenele galben si se usuca cu un servetel. Se taie in jumatate si se curata de seminte.

Se pune la frigider sa se raceasca sau luati unul deja gata racit. Cupa ce s-a racit in jumatatile de pepene se pune inghetata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise