Inghetata rapida, sanatoasa si cremoasa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml smantana dulce (folosesc Alpa) de la frigider,
  • 200 grame fructe congelate,
  • 50 grame zahar pudra in functie de gusturi si de fructele folosite.

Mod de preparare

Se bate frisca pana se ingroasa. Se adauga zaharul si se amesteca pana se incorporeaza. Fructele congelate se maruntesc in blender apoi se incorporeaza usor in masa de frisca. Se pune in boluri si se baga la congelator cateva ore in functie de preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise