Inimi si pipote sote

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o tavita de aproximativ 600 g de inimi si pipote de pui
  • 3 cepe
  • o jumate de capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei

Mod de preparare

Pt inceput, am curatat ceapa si am taiat-o marunt. Apoi intr-o cratita am pus 4 lg de ulei, am pus ceapa cu putina boia si am calit-o putin, peste care am pus putina apa ca sa se fiarba, iar intre timp am taiat inimile si pipotele care apoi le-am pus peste ceapa, am amestecat bine am pus sare, piper si o cana de apa si jumate din catei de usturoi, am acoperit si am dat la foc mic pana a scazut apa, si intre timp am mai completat cu apa ca sa fie bine fierte.

La sfarsit de tot, am mai adaugat sare si piper dupa gust si am pus restul de catei de usturoi. Am amestecat si am stins focul, am acoperit cratita si am lasat-o asa timp de o jumatate de ora.

Apoi am servit inimile si pipotele cu piure.

Sotului ii plac foarte mult preparate astfel...yami yami.. :)

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise