Inimioare aromate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700g inimi de curcan
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1/4 lingurita ardei iute tocat marunt
  • 1 lingurita piper boabe \"5 arome\"(de la plafar)
  • 1 lingurita \"belsug de mirodenii dulce\"(de la plafar)
  • sare
  • ulei
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
  • 1 lingurita frunze de telina

Mod de preparare

Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise