Inimioare aromate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700g inimi de curcan
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1/4 lingurita ardei iute tocat marunt
  • 1 lingurita piper boabe \"5 arome\"(de la plafar)
  • 1 lingurita \"belsug de mirodenii dulce\"(de la plafar)
  • sare
  • ulei
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
  • 1 lingurita frunze de telina

Mod de preparare

Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise