isler

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele

. Se coc.

La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.

Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna. Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise