Jeleu de cafea

Ingrediente

  • 2 cani cafea
  • 1 lingura gelatina
  • 2 linguri zahar (sau dupa gust)
  • frisca pentru ornat

Mod de preparare

Azi vin cu un desert racoritor din tara soarelui rasare, special pentru adulti.

Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.

Adauga intr-o oala cafeaua, zaharul si gelatina.

Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.

Se serveste cu sau fara frisca.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Mitinita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise