Jeleu de portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portocale mari
  • 1 portocala mica
  • 1 lamaie
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri gelatina fin maruntita
  • frisca (optional)

Mod de preparare

Se storc bine portocalele mari. Se fierbe un sirop din zahar si 200 ml apa pana se topeste bine zaharul dupa care se adauga gelatina preparata conform instructiunilor, se adauga sucul de la lamaie si de la potocale, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se toarna in forme in care se adauga si feliile de la portocala cea mica si se da la frigider pentru minim 2 ore .

Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise