Jeleu de soc(4 borcane de 250g)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1l suc de mere
  • 25 buchetele flori de soc
  • 1 kg zahar
  • 1 plic gelfix
  • 100ml suc de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas se pun florile de soc,iar sucul de mere se toarna peste ele.Se acopera vasul si se da la rece 24 ore.

Se strecoara si se da in fiert cu zaharul,sucul de lamaie si plicul de gelfix.Se ia spuma.Se pune fierbinte in borcane bine capsate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise