Jeleu de struguri cu crema de mere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 g gelatina
  • 400 ml suc de struguri negri sau 200 ml suc de struguri+200 ml sampanie
  • 250g struguri albi
  • 150 g frisca
  • 2 lingurite zahar
  • 1 mar mare
  • alune pisate

Mod de preparare

Gelatina se inmoaie in apa rece,apoi se dizolva in in putin suc de struguri caldut;se inglobeaza mai apoi in restul de suc de struguri.

Se clateste cu apa rece o forma dreptunghiulara,se toarna jumatate din cantitatea de lichid intr-un strat inalt de 1 cm si se da la frigider ptr. a se intari.

Cand jeleul s-a intarit,se presara deasupra boabe de struguri taiate jumatati.Se toarna restul de suc deasupra si se da la frigider sa se intareasca.

Ptr. sos ,se bate frisca cu zahar,apoi se adauga marul ras cu tot cu coaja.

Se taie cuburi de jeleu si se repartizeaza in pahare;se toarna sos si se presara alune pisate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise