Jumari ca in Oltenita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 100 g carnati afumati
  • 1 felie costita afumata
  • 1 ceapa
  • 100 g ficat de porc
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Tai ficatul bucatele, cureti si toci ceapa si le prajesti in ulei incins. Cureti apoi cartofii, ii tai cubulete, ii presari cu sare si ii prajesti in ulei. Adaugi carnatii taiati rondele, costita taiata fasii si ficatul cu ceapa. Cit se prajesc impreuna, bati ouale cu un praf de sare si piper, pui verdeata tocata si le adaugi in cratita, peste cartofi si carne. Amesteci jumarile pana se prajessc si ouale, apoi le rastorni pe o farfurie. Sunt bune cu mamaliguta calda si muraturi

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise