Ketchup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg rosii
  • 20 buc.ardei mari
  • 1 kg ceapa
  • Dupa gust:
  • ardei iute/usturoi/cimbru
  • 12 frunze telina
  • foi de dafin
  • piper
  • 1 ½ cana zahar
  • 1 cana otet
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Ardeiul si ceapa se fierb in putina apa pana se inmoaie bine. Se adauga telina. Rosiile se dau prin separator, se fierv separat putin, se pune ardei si ceapa, zahar, otet, foi de dafin, piper, sare. Se fierbe pana devine o pasta care curge. Se sterilizeaza sticlele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise