Ketchup

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ardei iuti fara vinisoare si fara samburi
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ceapa
  • 1 l bulion
  • 2 lingurite sare
  • 1 cana otet
  • 2 cani zahar
  • piper si foi de dafin dupa gust

Mod de preparare

Se dau toate prin masina de tocat apoi se pun la fiert pentru aproximativ 2 ore. Dupa ce s-a fiert se pune in borcane si se acopera cu o patura. Pentru ketchup mai picant nu se scot vinisoarele de la ardeii iuti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise