Kojak

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250 g biscuiti simpli (macinati)
  • Cacao, nuca macinata, esenta rom (dupa gust)
  • Zahar macinat (dupa gust)
  • 2 oua intregi
  • Putina margarina sau putina cafea sau putin lapte (pt a lega compozitia)
  • Foi napolitane
  • CREMA:
  • 1 pachet unt
  • 5-6 linguri zahar macinat
  • Cocos

Mod de preparare

Toate ingredientele pt compozitie se pun in functie de cat de multe dorim sa facem si dupa gust. Compozitia este asemanatoare salamului de biscuiti.

Se amesteca toate, se fac bilute care se pun in forme (vedeti poza atasata) si se preseaza inauntru (in interiorul formei se pune zahar pudra pentru a se desprinde mai usor).

Se umplu cu crema, iar la partea de jos se pune napolitana taiata cu paharul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise