Kojak

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250 g biscuiti simpli (macinati)
  • Cacao, nuca macinata, esenta rom (dupa gust)
  • Zahar macinat (dupa gust)
  • 2 oua intregi
  • Putina margarina sau putina cafea sau putin lapte (pt a lega compozitia)
  • Foi napolitane
  • CREMA:
  • 1 pachet unt
  • 5-6 linguri zahar macinat
  • Cocos

Mod de preparare

Toate ingredientele pt compozitie se pun in functie de cat de multe dorim sa facem si dupa gust. Compozitia este asemanatoare salamului de biscuiti.

Se amesteca toate, se fac bilute care se pun in forme (vedeti poza atasata) si se preseaza inauntru (in interiorul formei se pune zahar pudra pentru a se desprinde mai usor).

Se umplu cu crema, iar la partea de jos se pune napolitana taiata cu paharul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise