KUKU-reteta provenita din IRAN

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • PENTRU 4 PERSOANE:2 LEGATURI PATRUNJEL VERDE
  • 1LEGATURA DE USTUROI VERDE
  • 4 OUA
  • LAVAS (MARUNTIT
  • CA UN FEL DE GRIS)
  • 1 LINGURITA ADVIE(SCORTISOARA)
  • 200 grame SPANAC COONGELAT(sau spanac verde un sfert de kg).

Mod de preparare

SE taie patrunjelul,spanacul(daca este verde),usturoiul,marunt, apoi se pune lavasul(sau gris-2,3linguri)1 lingura advie(scortisoara),4 oua,si se amesteca aceasta compozitie.Se pune pe foc o tigaie (din teflon este ideala)cu 2 linguri de ulei si se lasa sa se incinga ,dupa care se pune compozitia si se lasa la foc (mic),atunci cand este prajit trebuie sa se desprinda de pe tigaie,atunci luam o farfurie mare si rasturnam aceasta compozitei pentru a o pune si pe cealalta parte sa se prajeasca.POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise