La Tripa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Burta De Vita 800gr
  • 4 Linguri Ulei
  • 1 Ceapa Mare
  • 2 Morcovi Mici
  • 1 Telina Verde
  • Patrunjel
  • Maghiran
  • Menta
  • Salvie
  • Busuioc
  • Marar
  • Nucusoara
  • 1 Pahar De Vin Alb
  • 5 Rosii

Mod de preparare

Burta se spala bine si se pune la fiert,dupa ce sa fiert se taie fasii mici. Intr-o tigaie se pune uleiul care se lasa la incins, dupa care se adauga ceapa +burta si se lasa 10 minute la foc mic. Dupa care se adauga morcovul taiat felii,patrunjelul tocat marunt,telina taiata felii,maghiran,menta,salvie,nucusoara,mararul tocat marunt si busuioc se lasa la foc mic 10-15 minute. dupa care se adauga vinul, dupa ce ascazut vinul se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute. Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise