LAPTE COVASIT CU MIERE DIN FRUCTE DE PADURE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii de lapet covasit
  • o lingura miere din fructe de padure
  • 2 prafuri de ceai verde

Mod de preparare

Dupa scurgerea zerului, asaza brinza proasapata astfel formata pe 2 farfurii si, inaite de o servi, acoper-o cu miere si presara ceaiul verde.Preparea laptele covasit:fierbe un litru de lapte si adauga o lingura de suc de lamaie. Laptele se prinde imediat;varsa-lintr-o strecuratoare, in care ai asezat in prealabil un strat de tifon, lasa sa se scurga de la 2 la opt ore, in functie de consistenta dorita a brinzei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise