LASAGNA CU DOVLECEL

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi de lasagna,(din comert)
  • 500 ml.bulion,
  • 500 ml. smantana.
  • 500 g. mozzarela,
  • 1 vanata,
  • 2 dovlecei(de preferat zucchini)
  • 500 g. ciuperci,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se taie vanata si dovleceii in rondele subtiri.

2. Ciupercile se taie si ele marunt. Se rade mozzarela pe razatoarea mare si se imparte compozitia in 3.

3. Se unge o tava de 22 × 33 cm. cu unt sau ulei. Se pune un strat de foi, sos de rosii, rondele de vinete, rondele de dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana; din nou un strat de foi, sos de rosii, vinete, dovlecei, ciuperci si branza, apoi se toarna putina smantana. Se repeta acest lucru inca o data. Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 45 de minute. Cand cascavalul are o culoare aurie, se scoate din cuptor, se serveste calda, insotita de un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise