Lasagna cu vinete

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingura busuioc proaspat
  • 150 gr cascaval ras
  • 100 gr parmezan ras
  • 6 foi lasagna

Mod de preparare

Vanata se pregateste in steamer 30 minute, apoi se cojeste si se taie in cubulete mari.

Se preincalzeste cuptorul la 200 gr. C.

Intr-o tigaie se prajesc in uleiul de masline, cca 10 minute, la foc mic, vinetele impreuna cu usturoiul si cimbrul. Se adauga rosiile, otetul balsamic si busuoicul. Se lasa sa fiarba 10 minute, pana se obtine un sos gros.

Am impartit compozitia in doua, pentru cele doua craticioare de lut. Se aseaza un strat de sos, unul de cascaval, unul de parmezan, unul de lasagna, incepand cu unul de sos si terminand cu lasagna. La final se pudreaza cu parmezan si stropeste cu ulei de masline.

Se da la cuptorul incins 30 minute.

Dupa reteta Jamie Oliver

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise