Legume asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne vita
  • 1 varza
  • 1 conopida mica
  • 2 morcovi
  • 2 linguri cu unt
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare. Se aduna spuma de cate ori este nevoie. Varza se taie, se freaca su putina sare si se caleste in unt. Se stinge cu putina apa calduta si se inabusa bine. Separat se fierbe conopida rupta buchetele si morcovii taiati rondele, in vase diferite, in apa cu sare. Legumele se adauga impreuna cu carnea peste varza. Se potriveste de sare, piper si se lasa sa scada bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise