legume asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole verde congelata
  • usturoi
  • suc de lamaie
  • 100 g boabe de porumb
  • 1 rosie
  • 5 cartofi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare, oregano, magheran

Mod de preparare

Fasolea si boabele de porumb se oparesc in apa clocotita si apoi se strecoara.

Din usturoi suc de lamaie si ulei de masline se face o maioneza peste care se pune fasolea si porumbul si se amesteca bine.

Cartofii se fierb cca.10 min. apoi se pun intr/un vas termorezistent uns cu ulei se condimenteaza si se dau la cuptor unde se tin pana se rumenesc.

Cartofii se pun intr/o farfurie, se adauga amestecul de fasole cu porumb si maioneza de usturoi si se orneaza cu rondele de rosii si patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise