Legume asortate cu smantana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg legume asortate(fasole verde, dovlecei, conopida, varza dulce, cartofi),
  • 1 pahar smantana,
  • 100 g unt,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 1 lingurita faina.

Mod de preparare

Fasolea verde, dovleceii, conopida, varza dulce, cartofii, toate curatate si taiate bucati, se fierb in apa clocotita cu sare.

Se asaza legumele intrun vas pt cuptor, se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se adauga unt si smantana in momentul cand se servesc, se presara cu verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise