Legume asortate cu smantana

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg legume asortate(fasole verde, dovlecei, conopida, varza dulce, cartofi),
  • 1 pahar smantana,
  • 100 g unt,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 1 lingurita faina.

Mod de preparare

Fasolea verde, dovleceii, conopida, varza dulce, cartofii, toate curatate si taiate bucati, se fierb in apa clocotita cu sare.

Se asaza legumele intrun vas pt cuptor, se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se adauga unt si smantana in momentul cand se servesc, se presara cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise