legume cu antricot de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa
  • ulei
  • faina
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • chimen
  • boia de ardei
  • oua
  • vin alb
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa cu ulei si 100 ml de supa de oase; se adauga ceapa si ardeii si se continua inabusirea.

Se adauga treptat restul de supa de oase si se fierb 60 min. Se adauga pasta de tomate , chimen, boia, foi de dafin, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga vin .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise