legume cu antricot de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa
  • ulei
  • faina
  • pasta de tomate
  • ardei gras
  • chimen
  • boia de ardei
  • oua
  • vin alb
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de antricot se trec prin faina si se inabusa cu ulei si 100 ml de supa de oase; se adauga ceapa si ardeii si se continua inabusirea.

Se adauga treptat restul de supa de oase si se fierb 60 min. Se adauga pasta de tomate , chimen, boia, foi de dafin, piper, sare si se continua fierberea. Spre sfarsit se adauga vin .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise