LEGUME CU BRANZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 400 g cartofi
  • 300 g telina
  • o legatura ceapa verde
  • 2-3 ardei de culori diferite
  • 3 buchetele conopida
  • 3 buchetele brocoli
  • 200g branza telemea de capra(sau dupa preferinta)
  • 250ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 5 oua
  • 1 catei usturoi pisat
  • nucsoara.

Mod de preparare

Se oparesc legumele in putina apa cu sare apoi se taie felii, mai putin conopida si brocoli.

Pentru sos,se amesteca ingredientele si se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara.In forma unsa se pune un strat de legume,sos si se presara cu braza rasa.Se repeta inca o data si se termina cu un rand de branza rasa.Se pune la cuptor pentru 60 de minute.

Este gustoasa chiar si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise