Legume cu carne la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga legume mexicane
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cartofi medii
  • o vanata
  • aproximativ 400gr carne (vita
  • pui porc dar fara grasime;le puteti chiar si combina daca va place)
  • un pahar de vin
  • un pic de concentrat de legume

Mod de preparare

Intr-o cratita(tava)se pun doua linguri de ulei se aseaza carnea,se pun legumele congelate, dovlecelul,cartofii si vanata pe care le-ai curatat si taiat cubulete se presara concentratul de legume se pune vinul iar deasupra eu am pus felii de cartof groase de 1 centimetru pe care i-am stropit cu ulei si vin.Se acopera cratita cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise