Legume cu iaurt (yogurtu sebze)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • vinete
  • crema de iaurt
  • morcov
  • ardei gras
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Se cojeste de coaja dovlecei, vinetele, si se pune la fiert impreuna cu morcovi, intre timp se pune la copt ardei grasi, cand s-a fiert dovlecei, vinete si morcovi, se strecoara de apa si se taie cuburi, dupa care se aseaza pe un platou, ardei dupa ce s-au copt se curata de coaja neagra, dupa care se pune jur imprejurul dovleceilor, vinetellor si morcovilor. Inainte de a se aseza ardeii se amesteca cu ulei, sare dupa gust. Dupa ce s-au asezat ardeii se adauga iaurtul, piperul si mararul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise