Legume cu pipote si inimi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 400 g legume congelate din comert( care cuprinde mazare,fasole verde, conopida, morcovi)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardel
  • 6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul si ardelul se spala, se taie marunt, iar intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga morcovul,ceapa si ardelul cu putina boia se incalzeste in ulei peste acre apoi se adauga o canita de apa,iar intre timp se taie marunt pipotele si inimile se adauga peste legume, se pun 3 catei de usturoi si se da la foc pana e facuta carnea si scade apa.

Cand e facuta carnea se adauga legumele congelate, se mai adauga putina apa,sare ,piper si se mai da la foc pana sunt fierte legumele congelate.La sfarsit de tot se adauga ceilalti 3 catei de usturoi.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise