Legume cu pipote si inimi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 400 g legume congelate din comert( care cuprinde mazare,fasole verde, conopida, morcovi)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardel
  • 6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul si ardelul se spala, se taie marunt, iar intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga morcovul,ceapa si ardelul cu putina boia se incalzeste in ulei peste acre apoi se adauga o canita de apa,iar intre timp se taie marunt pipotele si inimile se adauga peste legume, se pun 3 catei de usturoi si se da la foc pana e facuta carnea si scade apa.

Cand e facuta carnea se adauga legumele congelate, se mai adauga putina apa,sare ,piper si se mai da la foc pana sunt fierte legumele congelate.La sfarsit de tot se adauga ceilalti 3 catei de usturoi.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise