Legume de vara la cuptor

Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 - 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 4-5 rosii
  • ceapa verde
  • patrunjel
  • marar
  • ardei iute
  • turmeric
  • sare
  • piper
  • felii de branza (telemea, cascaval)

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se taie fasii sau felii.

Se pregateste o tava, se asaza legumele in straturi alternative, se condimenteaza. Se pune tava in cuptor, la foc potrivit, pana se coc legumele.

Se pot servi si cu ciuperci inabusite intr-o lingurita de ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise