Legume fierte la aburi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi mari
  • ½ telina mare(sau una mica)
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde picant
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 bucata praz (150g)
  • 500 g ciuperci
  • 50 ml ulei de masline(sau unt)

Mod de preparare

Spalam si curatam legumele, dupa care le taiem in forma dorita si le saram putin. Telina, morcovul si pastarnacul, le punem impreuna in vasul de jos al steamer-ului. Feliem restul de legume, le amestecam, punem putina sare si le punem in vasul doi. Fixam pentru 30’. Scoatem legumele si le stropim cu putin ulei de masline sau punem deasupra bucatele de unt.

Am servit aceste legume alaturi de peste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise