Legume inabusite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 brocoli
  • rosii decojite
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • marar si patrunjel

Mod de preparare

E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie:

Ceapa se taie in diverse forme(pestisor, fideluta, cubulete)si se unduieste in 2-3 linguri de ulei

Se calesc si morcovii taiati in rondele subtiri si se pun si celelalte ingrediente,in afara de brocoli care se adauga mai spre sfarsit, adica dupa 1/2h su o cana de apa

Capacul trebuie sa stea pe cratita pt a se inabusi legumele

Cam 40 minute dureaza si cand e gata se adauga usturoiul taiat marunt si mararul, patrunjelul(dupa gustul fiecaruia

Se pot servi ca fel de mancare sau garnitura la friptura, peste

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise