Legume inabusite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 1 dovlecel
  • 2 vinete
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 1 brocoli
  • rosii decojite
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • marar si patrunjel

Mod de preparare

E foarte simplu de preparat si timp redus in bucatarie:

Ceapa se taie in diverse forme(pestisor, fideluta, cubulete)si se unduieste in 2-3 linguri de ulei

Se calesc si morcovii taiati in rondele subtiri si se pun si celelalte ingrediente,in afara de brocoli care se adauga mai spre sfarsit, adica dupa 1/2h su o cana de apa

Capacul trebuie sa stea pe cratita pt a se inabusi legumele

Cam 40 minute dureaza si cand e gata se adauga usturoiul taiat marunt si mararul, patrunjelul(dupa gustul fiecaruia

Se pot servi ca fel de mancare sau garnitura la friptura, peste

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise