Lichior de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml rom
  • 200 ml whisky
  • 1 ciocolata fara umplutura

Mod de preparare

Se pune romul la fiert, cand clocoteste se adauga usor ciocoata bucata cu bucata, amestecandu-se usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata, se da cratita deoparte se adauga whisky-ul si se lasa la racit. Petrecere frumoasa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise