lichior de oua 2

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 galbenusuri
  • -400 g zahar
  • -250 ml alcool
  • -100 ml rom
  • -600 ml lapte
  • -vanilie

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul intr-un castron de 2 l smaltuit se adauga 1/2 zahar vanilat si se toarna treptat laptele rece. Compozitia se bate 10 minute pe baie de aburi cu telul in forma de para. Cand se ia de pe foc, se pune restul de zahar vanilat, dupa ce s-a racit putin se adauga alcoolul si romul, amestecand mereu, apoi se rastoarna in sticle. Se poate servi dupa ce s-a racit sau se poate lasa un tp pana se ingroase. se agita inainte de folosire.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise