Limba cu masline

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o limba
  • 2 morcovi
  • 1 patrinjel
  • 1 telina mica
  • 2 ceapa
  • 200 gr masline
  • 100 ml bulion
  • sare,piper
  • 2 foi dafin

Mod de preparare

Llimba se pune la fiert impreuna cu morcovii,patrinjelul,telina si cu o ceapa.cind sint fierte legumele se scot din supa si se pasereaza.dupa ce s-a fiert, limba se curata si de taie felii mai groase.intr-o cratita se caleste o ceapa.cind este gata se pun feliile de limba si se rumenesc. se aduga legumele

paserate,maslinele,foile de dafin si bulionul.se aduga sare si piper dupa gust.

se mai fierbe inca 30 minute.se poate drege cu putina faina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise