Limba cu masline si lamiie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr. limba
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 100 gr. ulei
  • 1 lingura bulion
  • ½ lingura otet
  • 1 lingura zahar
  • ¼ kg. masline
  • ½ lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se inabusa in ulei cepele taiate marunt. Se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva clocote. Se adauga bulionul, otetul si zaharul. Separat, se spala, se cresteaza maslinele si se dau in citeva clocote. Se scurg si se pun sa fiarba in sos, adaugind putina zeama. Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita cu zarzavat de supa si sare. Cind este gata, se curata de pielita si se taie felii. Cind maslinele sint fierte, se adauga limba fiarta si taiata felii si lamiia curatita si taiata felii.

Se poate servi calda sau rece

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise