LIMBA CU MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba de vita sau porc(cca. 1 kg.),
  • 100g.ulei,
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 100g.zahar,
  • 1 kg.mere,
  • sare;

Mod de preparare

1.Limba se fierbe in apa cu sare, morcovi si ceapa.Cand este fiarta ,se curata de pielite si se taie felii.

2. Merele se curata de caja si seminte , se taie sferturi si se \"trag\" putin in ulei , la foc iute.

3.Din zeama in care a fiert limba , se scot zarzavaturile si se pun merele trase ,feliile de limba si zaharul putin caramelizat.Se lasa sa fiarba 1/2 ora ,la foc mic, sa scada sosul.

4.Se serveste preparatul cu garnitura de cartofi-natur, piure, crochete de cartofi-si un vin rosu rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise