Limba cu sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o limba de vaca
  • - 5 cepe
  • - 100 g faina
  • - 100 g margarina
  • - 2 morcovi
  • - 200 g smantana
  • - 500 g lapte dulce
  • - sare, piper
  • - 1 lamaie

Mod de preparare

Limba de vaca se spala foarte bine cu apa rece, dupa care se introduce in apa fierbinte cu sare. Se fierbe circa o ora, se curata de pielita si se taie felii potrivite. Separat se face un sos din ceapa tocata, putina margarina, faina dizolvata si morcovii taiati cuburi mici. La sfarsit se adauga laptele si smantana si se fierbe totul circa 10 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu felii de lamaie.

Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise