Limba cu struguri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg limba de vaca
  • unt
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50g zahar caramelizat
  • 500g struguri
  • sare

Mod de preparare

Limba se pune la fiert in apa cu sare.Cand incepe sa fiarba se pun morcovii taiati rondele si ceapa taiata marunt.Dupa ce a fiert,limba se curata si se taie felii.Din faina si putina zeama strecurata se face un sos ,apoi se adauga zaharul caramelizat.In putin unt se prajesc strugurii care,impreuna cu limba taiata,se pun in sos.Se da cateva clocote si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise