Limba de porc cu masline in sos tomat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Jumatate de kilogram de limba de porc
  • Cateva Masline
  • 1 Ceapa
  • Sos tomat
  • Condimente dupa gust
  • Apa

Mod de preparare

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba) si se taie cubulete mici.

Impreuna cu ceapa si maslinele se pune din nou la fiert dar foarte putina apa....poate o ceasca doua, dupa ce a mai fiert putin se pune sosul tomat si condimente. Pofta buna!

P.S. Sa nu puneti prea multe masline ca o sa aiba gust numai de masline. De preferabil puneti doar sare si poate piper.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise