Limba in sos de vin

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 limba de vitel
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • citiva catei de usturoi
  • 100 gr slanina afumata
  • 2 pahare de vin alb
  • zeama de carne
  • dafin
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierbe limba, se curata de pielita, si se aseaza intr-o cratita peste un strat de slanina, ceapa, morcov si usturoi taiate felii subtiri.se toarna vin si supa de carne, se condimenteaza su sare piper si dafin. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade, dupa care se completeaza cu vin si supa (fierbinti) si se trece la cuptor pina se fragezeste (se poate gati in oala sub presiune, pentru a se reduce timpul de preparare)

Se pregateste o garnitura de spaghete cu unt , alaturi de care se va prezenta limba taiata felii groase, iar sosul rezultat se degreseaza si se paseaza prin sita, fiind adus in sosiera.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise