Limonada

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamai
  • 4 linguri zahar
  • 1,8 l apa

Mod de preparare

Se rade coaja lamailor (doar partea galbena) si se pune la fiert in apa impreuna cu zaharul. Se da doar 2-3 clocote si se lasa sa se raceasca.

Se adauga zeama de la cele doua lamai, inclusiv samburii si pulpa care raman pe storcator.

Se da la rece. Inainte de servire se strecoara.

Se serveste cu o felie de lamaie sau portocala, in pahare glasate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise