Limonada de zmeura

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri miere
  • 4 linguri suc zmeura
  • zeama de la ½ lamiie
  • 400 ml apa
  • 2 cuburi gheata

Mod de preparare

Se masoara cantitatea de apa; se ia din ea 2 linguri, care se incalzesc moderat. Cu aceasta apa calduta se dizolva mierea. Se adauga sucul de lamiie si cel de zmeura, se completeaza cu restul de apa.

Se pune in pahare si se serveste cu cuburile de gheata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise