Limonada fierbinte de macese

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri miere
  • 1 lingura macese uscate si sfarimate
  • 5 linguri suc de portocale
  • 3 linguri sirop de macese
  • ½ litru apa (2 portii)

Mod de preparare

Se oparesc macesele cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa 10 minute sa se infuzeze. Se amesteca intr-un vas de portelan, mierea cu sucul de portocale si siropul de macese. Ceaiul de macese, se raceste pina la cca 50 grade C, se strecoara si se amesteca cu mierea

Se serveste imediat fierbinte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise