Linguini cu zuchinni si rosii cherry

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr linguini
  • 3 zuchinni-bostanel verde subtire
  • 1 lingurita de sare grunjoasa
  • frunze de busuioc preferabil cele mici
  • frunze de patrunjel
  • 20 de rosiore
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi zdrobiti
  • 200 gr de branza telemea sau mozzarella

Mod de preparare

Se spala zuchini se taie felioare si se presara cu sare grunjoasa si se lasa 10 minute sa se mureze in sare dupa care se clatesc si se usuca pe hartie absorbanta.Rosioarele se taie in doua sau in patru cum doriti.

Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul se pune usturoiul si se lasa putin sa se prajeasca fara sa se arda dupa care adaugam frunzele de busuioc si patrunjel si le amestecam cateva minute adaugam rosioarele amestecam si stingem focul.

Fierbem pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, le strecuram si adaugam in cratita cu rosioare amestecam bine adaugam si bostaneii, transferam intr-un platou de servire si punem si branza faramitata, amestecam din nou si servim. Usor de pregatit si bun caci este o combinatie de paste cu legume care este bun ptr copii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise